Roder HTS Structures

Strukturat HOECKER P-SERIES

Një strukturë e tendave HOECKER P-SERIES është shumë më tepër se një çati mbi kokë. Është një investimet që fillon të nxjerrë fitime brenda një afati kohor shumë të shkurtër. Madhësia pakufi dhe konfigurimet e stilit me sistem strukture tendash pa mbështetje në mes të HOECKER P-SERIES e bëjnë jo vetëm një zgjidhje logjike dhe ekonomike, por edhe një zgjidhje tejet praktike.

Sistemi i tendave pa mbështetje në mes HOECKER P-SERIES mbulon një gamë të gjerë të projektimeve moderne të tendave, zhvilluar posaçërisht duke pasur parasysh kompanitë profesionale që japin me qira tenda dhe aplikimet e cilësisë së lartë të klientëve.  Fortësia, jetëgjatësia dhe qëndrueshmëria e tyre, së bashku me montimin dhe çmontimin e shpejtë, kanë krijuar reputacionin e lakmueshëm tek klientët për shumë vite.

Strukturat e tendave HOECKER P-SERIES disponohet në gjerësi pa mbështetje në mes prej 3m, 4m, 6m, 8m, 9m, 1m dhe 12m. Tendat e Strukturave HOECKER të prodhuara nga ne janë modulare dhe janë bazuar në anekse me distancë prej 3m me një lartësi standarde prej 2,4m. Njësia bazë është 6m e gjatë e mund të zgjatet pa fund me anekse shtesë me madhësi prej 3m.

Tendat standarde HOECKER P-SERIES disponohet në një numër projektimesh përfshi projektimin klasik me skelet “A”, me çati “TË HARKËZUAR”, gjashtëkëndore dhe tetëkëndore. Seria mund të zgjerohet duke shtuar më tej anekse të plota ose të përgjysmuara gjashtëkëndore ose tetëkëndore në strukturat standarde ose duke integruar konversione me kulm të lartë ndërmjet anekseve normale duke përmirësuar kështu pamjen e tendës.

Për më tepër ju mund të integroni një ose më shumë prej aksesorëve të strukturave të tendave HOECKER P-SERIES të krijuara posaçërisht për këtë seri të sistemeve të tendave. Aksesorët përfshijnë nën skelete me hekur ose sisteme dyshemesh të integruar me kaseta, sisteme të mureve solide ABS ose me xhama, dyer teke ose dopjo, veshje, ndriçim e të tjera.

Hidhni hapin tjetër e na kontaktoni me kërkesat tuaja sot.