Roder HTS Structures

Tent Expo

TENT-EXPO është panairi i njohur në tërë botën, i organizuar çdo vit nga vetë kompania për sektorin e evenimenteve ndërkombëtare dhe strukturave të përkohshme.  Tashmë është viti i dhjetë i ekspozimit të varieteteve të shumëllojshme të sistemeve të strukturave pa mbështetje në mes të ofruara nga RÖDER HTS HÖCKER që bëhet së bashku me ekspozimin e novacioneve më të reja të produkteve dhe aksesorëve të kompanisë. Ky eveniment përfshin edhe demonstrimin e produkteve dhe vizita informuese në fabrikën prodhuese të kompanisë RÖDER HTS HÖCKER.

Përveç produkteve RÖDER HTS HÖCKER, ekspozita përfshin edhe furnitorë të tjerë kryesorë pajisjesh, që kanë lidhje me industrinë, të cilët udhëtojnë nga e gjithë bota për të ekspozuar produktet e shërbimet e tyre. Ata përfshijnë furnitorët e mobilieve, furnitorët e programeve kompjuterike të evenimenteve / inventareve, furnitorët për veshjet e brendshme, furnitorët e sistemeve të ajrit të kondicionuar dhe ajrimit.

Pjesëmarrja në panair është falas dhe përfshin ushqim dhe pije falas gjatë të gjithë evenimentit. Për më tepër, për ata që udhëtojnë nga jashtë, RÖDER HTS HÖCKER ofron qëndrim në hotel dhe transferta falas për në panair e hotel.

Evenimenti është zgjeruar dhe tani tërheq më shumë se 2000 pjesëmarrës në 4 ditët e tij, e organizohet në nëntor në vendin e ekspozimit në Wächterbach, ndërtuar qëllimisht për panaire në Gjermani.

Ejani të na takoni në panairin Tend Expo 2018 – Regjistrohu tani