Roder HTS Structures

SHITJET – Sistemet e Tendave

Sistemet e tendave RÖDER HTS HÖCKER GmbH mund të blihen direkt nga profesionistët tanë të brendshëm në vende të ndryshme të botës që mbulojnë shitjet teknike. Kjo siguron që të gjithë klientët që bëjnë biznes me RÖDER HTS HÖCKER GmbH të marrin shërbim dhe ndihmë për produktet direkt nga fabrika, kombinuar me çmimet konkurruese në të gjitha linjat e produkteve.

Kur bëhet fjala për gamën e produkteve, cilësinë, kombinimin e opsioneve të projektimit dhe paraqitjen, gama jonë e gjerë e produkteve të prodhuara në Gjermani është ndoshta më e madhja dhe me më shumë zgjedhje sistemesh tendash që mund të gjenden në një burim të vetëm prodhimi.

Nga tenda më e vogël Pagoda deri tek tendat në formë ylli Manhattan, ose sistemet e strukturave me disa nivele, nuk ka kufij kur bëhet fjala për projektimin, madhësinë, funksionalitetin dhe opsionet e aksesorëve. Cilido qoftë aplikimi, gama jonë e gjerë e sistemeve të tendave është projektuar të plotësojë kërkesat tuaja precize.

Hidhni hapin tjetër e na kontaktoni me kërkesat tuaja sot.